Technohoros.org

Ανακοινώσεις

DSC_0515

Παράταση έκθεσης «After» …..ή…… «Μια δεύτερη ευκαιρία»

Posted on

Η έκθεση «After» …..ή…… «Μια δεύτερη ευκαιρία», στον καινούργιο χώρο της αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, My art box, by technohoros, στη Λεμπέση 12, στην Ακρόπολη παρατείνεται μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Για όσους δεν πρόλαβαν ή για όσους….. δεν τους έφτασε η art athina 2017, η έκθεση θα τους ξεναγήσει στο περίπτερο Β13 και τα έργα των 12 καλλιτεχνών από τους οποίους αποτελείτο φέτος η ομάδα του Τεχνοχώρου.

Oι καλλιτέχνες που φιλοξενούμε είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Νικολέττα Αντωνοπούλου, Χρύσα Βέργη, Θράφια, Ιάσονας Κοντογιάννης, Νατάσα Μεταξά, Κυριάκος Μορταράκος, Γιάννης Στεφανάκις, Γιώργος Τσακίρης, Απόστολος Φανακίδης, Gennadiy Vereschagin, Jurij Jakovenko.                                                                                                                                          

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:  11:30 – 15:00 & 18:00 – 20:30

Τετάρτη & Σάββατο: 11:30 – 15:00

Κυριακή & Δευτέρα: Κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

                                                                                                                                                            Παράλληλα, στον Τεχνοχώρο της οδού Λεμπέση 4μέχρι και τις 10 Ιουνίου, μπορείτε να περιηγηθείτε στην έκθεση ζωγραφικής “Saints in Carousel” του Θωμά Τουρναβίτη, ενώ από τις 15 Ιουνίου έως και τις 8 Ιουλίου η Θαλασσινή Δούμα και η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Journey in the Labyrinth”, θα σας ταξιδέψουν από την Γροιλανδία και την Αριζόνα μέχρι τη Νέα Υόρκη.